GREMO NA VOLITVE  (LOKALNE VOLITVE 2022)

Spoštovane, spoštovani!

Letošnje lokalne volitve 2022 so pred nami, ko bomo izvolili nove občinske svete in seveda nove, ali potrdili stare, župane. Izjemno pomembno je, da izvolimo najboljše kandidate, ki bodo naše občine vodili uspešno in preudarno. Na teh volitvah bo kot vedno nastopila tudi Zveza za Primorsko – ZZP.

Zakaj dati vaš glas prav Zvezi za Primorsko – ZZP ?

Odločitev je zelo preprosta!

  • Ker edini zagovarjamo demokratično družbo po meri človeka in ne odtujenih političnih elit.
  • Ker edini odločno zahtevamo decentralizacijo države in delitev javnega denarja po evropskih normativih. Po tretjinah med državo, občino in bodočimi pokrajinami! To pa pomeni za naše občine tri krat več denarja kot do sedaj!
  • Ker edini zahtevamo, da občine ponovno gospodarijo s prostorom ter naravnimi in vodnimi viri na svojem območju!
  • Ker edini podpiramo politiko usklajenega razvoja celotne države in ne samo njenega centra.

V predvolilni kampanji boste slišali marsikaj. Obljube bodo deževale z vseh steni. Žal te obljube nimajo realne podlage. Država pobere vse davke in občinam nameni le desetino od celotne davčne pogače. To je nesprejemljivo in to stanje je potrebno sistemsko spremeniti. In prav zato potrebujemo vaš glas in vašo podporo.    

 

Na naših listah boste našli kandidate, ki imajo ugled in znanje, ki imajo izkušnje ali mladostno zagnanost. Vsi pa so pripravljeni delati v skupno dobro in za napredek naših občin in krajevnih skupnosti. Mirno lahko zapišem, ne bomo vas razočarali !  In prav zato je Zveza za Primorsko – ZZP  prava izbira.